Nieuws


Uitnodiging Preventieavond

Vanwege het geringe aantal aanmeldingen is deze informatieavond gecanceld.

 

Er wordt momenteel weer veel ingebroken in de gemeente Sint-Oedenrode. Misschien wel in de

omgeving waar u woont. Politie en gemeente werken samen om inbraak tegen te gaan. Maar u kunt

daar zelf ook wat aan doen. Om u daar ideeën voor te geven organiseert de gemeente een

Stoomboot ook aangekomen in Boskant!

Al sinds het voorjaar zijn vele trouwe vrijwilligers druk bezig de wensen van de kinderen tot uitvoering te brengen op het schoolplein van de basisschool. Elke keer waren de kinderen enthousiast wanneer er weer een nieuw gedeelte bespeelbaar was geworden.

Dankzij de vele sponsors werden nieuwe materialen geleverd en afval afgevoerd. Opnieuw heeft het bedrijf M.J. van Kaathoven BV kort g...

Informatiebijeenkomst over een Zorgcooperatie

Bezuinigingen in de zorgwereld, groter beroep op eigen redzaamheid en mantelzorg: wat houdt dit in? Wat kunnen wij hieraan doen? Is zorgcoöperatie hiervoor een oplossing en hoe werkt dat?

Informatie over de veranderingen in de zorg en hoe een zorgcoöperatie hiervoor een oplossing kan bieden staan centraal tijdens twee informatiebijeenkomsten op:

Maandag 25 november a.s...

Toelichting over Zorg in de Toekomst

Als vervolg op de algemene vergadering van de dorpsraad op 23/9/2013 (zie Laatste Nieuws 24/9) heeft KBO Boskant een bijeenkomst georganiseerd voor alle Boskanters, waarin door Wil van de Laar van BrabantZorg (locatiemanager Odendael) een uitgebreide uitleg wordt gegeven over de veranderingen in de zorg. Ook is er dan volop de mogelijkheid om vragen te stellen.

Eveneens zal aanwezig zij...