Nieuws


Welzijn en Zorg komt naar u toe in De Meidoorn in Boskant, open dag 26 april a.s.!!

De Dorpsraad is i.s.m. de KBO, Welzijn De Meierij en een vertegenwoordiger van de buurtverenigingen bezig om activiteiten te ontplooien in het voormalig EHBO-gebouw, De Meidoorn aan de Meidoornstraat in Boskant.

Dit allemaal met als doel om het voor u als inwoner van Boskant zo comfortabel mogelijk te maken. Voor veel zaken was men tot nu toe aangewezen op de grote kern Sint-Oedenrode, ...

Inschrijving Boskant Challenge is gestart!!!

Voor iedereen die al keihard aan het trainen is……

De inschrijving  voor Boskant Challenge is geopend!!!

 Onder de 18 is deelname gratis. Boven de 18 kost het 7,50 p.p. Bij voorinschrijving krijg je hier alvast 2 consumpties voor.

Schrijf je nu in via het formulier bij de dorpswinkel of klik op onderstaande link:

 

Het programma Boskant Challenge van 5 juni is bekend!

 

10.00 uur   Terras open

11.00 - 12.15       Kids Run - Individuele Run voor kinderen van de basisschool - Gestart wordt in verschillende leeftijdscategorieën - Een halve, 1 of 2 rondes (225, 550 of 1100 m)

12.15 - 13.00      Family Run- Estafette Run voor...

Parcours Boskant Challenge krijgt vorm!

Afgelopen zaterdag zijn de parcoursbouwers tijdens NL-doet druk in de weer geweest met het uitmeten van het parcours. Ook de hindernissen zijn op de kaart ingetekend en deze beginnen steeds meer vorm te krijgen in de hoofden van de bouwers. Om jullie een indruk te geven alvast wat foto’s van obstakels die je tegen kunt komen op 5 juni.

 

Natuurlijk nog veel m...