Nieuws

Opening De Meidoorn

Dankzij de geweldige inzet van vele vrijwilligers is de aan/verbouw van het multifunctioneel gebouw De Meidoorn in Boskant gereed. Afgelopen vrijdag 22 april is het gebouw officieel geopend. Binnenkort een uitgebreid artikel over De Meidoorn. 

Open Huis De Meidoorn

Dinsdag 26 april was het Open Huis van De Meidoorn. De inwoners van Boskant konden komen buurten en koffie drinken van 10.00 – 12.00 uur. Het was gezellig druk. Er kwamen ongeveer 25 nieuwsgierige Boskanters.

 

Het was mooi om te zien dat sommigen elkaar lange tijd niet hadden gezien, deze ochtend niet uitgepraat raakten en daarom een vervolgafspraak maakten. Het was fijn dat de fysiotherapeuten, Ad van Lieshout van Fysiotherapie van Lieshout en Luc van Kruijsdijk en Chantal Aengenend van FysioRooi er waren en ook Ingrid van Uden van BrabantZorg en Janny Forsten van Welzijn De Meierij. De belangstellenden konden op deze manier meteen kennis maken met degenen die spreekuur houden in De Meidoorn. Bij voldoende belangstelling blijft de inloop voor ontmoeting op de dinsdagochtend van 10.00-12.00 uur. Zegt het voort! We zien u graag in De Meidoorn!