Nieuws

Vernieuwing waterleidingen in Boskant

In de periode van 25 juni t/m 5 oktober vernieuwt Brabant Water de waterleidingen in de Hazelaarstraat, Populierenlaan, Kremselen, Berkstraat, Meidoornstraat, Lijsterbesstraat, Past.Teurlingsstraat, Wilgenstraat, Goeiendonk, Ritaplein, Boskantseweg en Beukenstraat.

Wat merkt u er thuis van?

De werkzaamheden vinden plaats op werkdagen tussen 7.30 en 17.00 uur Wij zorgen ervoor dat u hiervan zo min mogelijk merkt. Toch is enige overlast helaas onvermijdelijk. Wanneer wij bij u in de straat aan het werk zijn, hebt u misschien even geen water. U ontvangt hierover vooraf bericht per brief of kaartje. Meestal hoeft u niet thuis te blijven voor onze werkzaamheden. Moeten we wel bij u in huis aan de leiding werken? Dan maken wij op tijd een afspraak.

Mogelijk overlast op straat

Tijdens de werkzaamheden moeten we de straat openbreken. Uw straat, oprit of parkeerplaats zijn dan tijdelijk niet bereikbaar. U kunt altijd dichtbij huis parkeren. Wij herstellen het straatwerk zo snel mogelijk.

Meer informatie

Woont u in het gebied waar de leidingen vernieuwd worden? Dan ontvangt u een persoonlijke brief, met meer informatie over de werkzaamheden.

U kunt ook kijken op www.brabantwater.nl/vernieuwingleidingnet

 

BrabantWater