Nieuws

Uitnodiging inloopavond 11-7-2018 openbare ruimte Meierijstad

Op woensdag 11 juli is er een inloopbijeenkomst over de toekomst van de openbare ruimte in Meierijstad. Het gaat dan om groen, wegbeheer, afval, water, natuur, spelen etc. Graag nodigen we inwoners uit om daar hun stem te laten horen.

Samen met de dorps- en wijkraden en andere partijen is de afgelopen periode al voorwerk gedaan. Wat vinden zij belangrijk als het gaat om inrichting, beheer en onderhoud van de openbare ruimte? Daarbij gaat het om leefbaarheid, gezondheid, participatie en duurzaamheid. Het heeft geresulteerd in een voorlopige rapportage Integrale Visie Openbare Ruimte (IVOR). U kunt dit rapport raadplegen op www.meierijstad.nl/buurteheer

Nu geven we ook andere inwoners de gelegenheid aan te geven hoe zij erover denken. U kunt ons algemene opmerkingen aanreiken. Daarnaast willen we graag weten wat u belangrijk vindt voor de kern waar u woont. U kunt stickers plakken om de accenten aan te geven. Met die informatie gaan we in de 2e helft van 2018 een beheerplan opstellen.

 

Woensdag 11 juli van 19.30 – 21.30 uur

De bijeenkomst vindt plaats in het bestuursgebouw, Burgemeester Wernerplein 1 in Sint-Oedenrode. U bent tussen 19.30 uur en 21.30 uur van harte welkom om binnen te lopen. Aanmelden is niet nodig. Er wordt meerdere keren een presentatie gegeven die u kunt bijwonen. Daarnaast zijn er medewerkers van de gemeente en BTL advies aanwezig die uw vragen kunnen beantwoorden en die u uitleg kunnen geven.

 

Reactie per e-mail

Bent u verhinderd op 11 juli, maar wilt u wel iets aan ons meegeven? Dan kunt u een e-mail sturen naar mschrijnemakers@meierijstad.nl. We vragen u in de onderwerpregel “bijdrage IVOR” te gebruiken.