Nieuws

Kerststallentocht Boskant

Beste inwoners van Boskant,

In de vorige editie van het Dorpsbelang heb ik u laten weten dat er ook dit jaar weer een Kerststallentocht wordt gehouden door Boskant.

Pastoor Vincent Blom, pater Puspha en Manon van de Broek zullen ook dit jaar weer aanwezig zijn en zullen hun medewerking verlenen bij de inzegening van de kerststal met een verhaal en kerstliedjes. Ook zullen dan het nieuwe Rita en Augustinus beeld in de Rita kapel worden ingezegend. Dit alles heeft plaatsgevonden op afgelopen woensdagavond 12-12-2018 vanaf 17.30 uur.

Daarna is de tocht gestart die weer geëindigd is bij de Rita kapel. Door een aantal personen is de avond met een kopje koffie of thee afgesloten. Via de school is aan de kinderen en hun ouders gevraagd of ze (actief) mee willen doen om er ook dit jaar weer een mooie tocht van te maken. Jammer genoeg was de opkomst minder dan verwacht.

De kerstroute is dit jaar om die reden duidelijk korter dan voorgaande jaren. Mogelijk komen er de komende dagen toch nog initiatieven van de grond, waardoor de Boskantse “binnenstad” nog meer dan nu een warme Kerstsfeer uitstraalt!

De start is bij de Kerststal, bij de Rita kapel. Daar ligt ook een formulier met de volgorde van de route. De kerststallentocht is van 12-12-2018 t/m 6-1-2019.

Fijne feestdagen!

Torengroep Boskant