Nieuws

Schoolplein krijgt steeds meer vorm

Vanaf begin september is weer veel werk verzet op het schoolplein dankzij de enorme inzet van de vrijwilligers! Het podium bij de berg is bijna gereed. De nog aan te passen boomstammen die worden geplaatst op de berg en kunnen worden gebruikt als tribune, zijn inmiddels gearriveerd. Afgelopen zaterdag is een echt zebrapad aangelegd, onderdeel van het verkeerspad rondom de berg. Sponsor John van der Velden van Bricol Bouwbedrijf zal meehelpen met het timmeren van de speelhuisjes. 

De speeltoestellen zijn weer geplaatst en langs het gymlokaal is een prachtig belevingspad aangelegd van verschillende soorten natuursteen, geleverd door sponsor Betonfabriek A. van de Meulengraaf en Zonen B.V. Ook sponsor Van der Vleuten Eletrotechniek B.V. zal nog een bijdrage leveren op het gebied van materialen. 

Sponsor Stichting Hoeve Strobol uit Nijnsel gaat met haar historische houtzaag enige dikke eiken tot planken zagen die voor een ontworpen kunstbank, twee 'koningzetels' en een buitenwerktafel worden gebruikt. De kinderen van de school gaan later kunstplaquettes in de kunstbank snijden. 

De leerlingen hebben eveneens meegeholpen met het leveren van een bijdrage voor het schoolplein. In het voorjaar hebben zij schilderijen gemaakt ter ere van het afscheid van juffrouw Mieke en hiervan zijn daarna foto’s en kaarten gemaakt. De leerlingen hebben deze kaarten verkocht met als resultaat de geweldige opbrengst van € 1516,-! Van dit bedrag zal een mooi stukje van het schoolplein worden ingericht.