Nieuws

Schoolplein verder uitgebreid: reuzenschommel van touw

Ondanks de kou en regen blijven de trouwe vrijwilligers bezig het schoolplein te verfraaien.

De tijdelijke stoomboot is definitief omgetoverd tot een heus piratenschip. De schatkist is toegevoegd, de patrijspoorten zijn klaar, de piratenvlag hangt in top en binnenkort wordt het beeldhouwwerk van onze Boskantse kunstenaar Theo Sonnemans geplaatst op het schip.

Deze week is een klimtouw bevestigd door onze sponsor Frank van Laarhoven van de firma Laarhoven Port Equipment BV, deze kan ook worden gebruikt door de kinderen als reuzenschommel.

Inmiddels is gestart met het maken van een fietsentunnel van wilgenhout op het speelterrein van de peuterspeelzaal. Binnenkort wordt ook een wilgenhut gebouwd bij de belevingsmuur tegen de gymzaal. Fietsentunnel en wilgenhut worden geleverd en geplaatst door onze sponsor Hoepelmakerij Fried van den Brand en zijn medewerkers.

Volgende week wordt gestart met het maken van een speelhuisje bij de peuterspeelzaal. De materialen zijn geleverd door sponsor Van Aarle Houtbedrijf B.V.

Langzamerhand nadert de voltooiing. De laatste grote klussen zijn het planten van heggen en struiken en het aanleggen van de moestuin, waarvan de contouren al zichtbaar zijn.