Nieuws

7 juli Informatieavond over Herinrichting Ritaplein e.o. en de doorlopen inspraakprocedure

Tijdens een informatieavond op 23 september 2013 in zaal De Vriendschap hebben de inwoners van Boskant kennis kunnen nemen van het voorgenomen herinrichtingsplan voor het Ritaplein en omgeving. Die herinrichting vindt plaats in het kader van het IDOP (Integraal Dorps Ontwikkelings Plan).

Behoudens een aantal nog te verwerken opmerkingen kreeg het ontwerpplan op hoofdlijnen brede instemming. Een oproep om in een Klankbordgroep zitting te nemen en daarmee samen de verfijning van het plan vorm te geven, bracht al snel zo’n 15 betrokken Boskanters bijeen. Samen met de Dorpsraad en de gemeente is het inrichtingsplan voor het Ritaplein verder uitgewerkt.

Als onderdeel van het inspraakproces  wordt het  uitgewerkte plan op maandag 7 juli as. Vanaf 20.00 uur aan de bewoners gepresenteerd en toegelicht. De presentatie vindt plaats in de Tuinzaal van De Vriendschap. Belangstellenden worden van harte uitgenodigd deze avond bij te wonen. Naast deze presentatie zal het plan vanaf diezelfde datum gedurende een 4-tal weken in het gemeentehuis ter inzage liggen.