Nieuws

Boskanters tonen karakter bij opening nieuw dorpsplein

Van website mooirooi.nl 21-6-2015

Boskant - Boskanters zijn onverzettelijk. Dat bleek zondagochtend maar weer eens tijdens de opening van het Dorpsplein. 226 dorpsgenoten schoven op het vernieuwde plein aan voor een openluchtontbijt. Het begon flink te regenen, maar dat deerde niet. De dorpelingen bekeken het van de zonnige kant.

"Natuurlijk is het balen dat het regent, maar dit is wel gezellig zo. Het heeft wel iets", sprak een vader die zijn zoon een stukje brood gaf. Een ander noemde het memorabel. "Zo wordt er over een paar jaar nog over gepraat. Weet je nog….toen we op het plein hebben ontbeten in de regen." Het mocht de pret in ieder geval niet drukken. Verschillende buurtverenigingen bedachten het dorpsontbijt en voerden het goed uit. Boskant is vooral blij met het nieuwe plein en dat wilde het dan ook graag met elkaar vieren. Vanuit de gemeente was wethouder van der Heijden aanwezig met enkele van zijn ambtenaren die bij het project betrokken zijn geweest. Natuurlijk was ook de dorpsraad van Boskant van de partij. Voorzitter Frans van den Heuvel greep zijn kans om veel mensen te bedanken voor de realisatie. Uiteindelijk werd het ontbijt op het plein voltooid, ondanks de regen. Dat getuigt van karakter.

Zie ook de link http://www.mooirooi.nl/lees/26868/boskanters-tonen-karakter-bij-opening-nieuw-dorpsplein voor meer foto’s.