Nieuws


Enquête Woningbouw in Boskant

Het wonen in een dorp als Boskant wordt door veel mensen als ‘heel fijn” ervaren.

De redenen daarvoor zijn divers: huizenprijzen zijn lager, er is (vaak) meer m2 oppervlak beschikbaar, er is meer rust en meer sociale binding. De keuze in het aantal winkels, scholen en  sportverenigingen in combinatie met grotere afstanden die daarvoor afgelegd moeten worden, geven veel ...

Herstel kerktoren Boskant gaat door!

De kerktoren in Boskant blijft behouden en er zijn intussen al diverse herstelwerkzaamheden te zien.

Dankzij bijdragen via Boskantse bedrijven, bewoners van Boskant en parochie en subsidies via Rabobank en Gemeente, heeft Woonmeij (eigenaar kerk en projectontwikkelaar woningen in de kerk) ermee ingestemd de toren te herstellen.

Niet alleen de kerktoren zelf wordt, qua opbouw, he...

Herstel toren Ritakerk

De Ritakerk werd in het midden van de vorige eeuw gebouwd, dankzij de wilskracht en gemeenschapszin van vele Boskanters. Anno 2020 wordt de Ritakerk omgebouwd tot woonkerk en ook nu wordt om de hulp van de bevolking gevraagd.

Samen met u kunnen we dit beeldbepalende gebouw voor Boskant behouden! 

De bouw van de 14 woningen in de kerk krijgt steeds meer vorm. Een onvoorziene...

Glasvezel aanmeld/uitlegavond in De Vriendschap op 17 september 2019

Heeft u nog vragen over glasvezel, vindt u het lastig om een keuze te maken of heeft u hulp nodig bij het afsluiten van een abonnement?

Moeite met aanmaken nieuw e-mailadres? In de meeste gevallen kunt u uw e-mailadres gewoon behouden wanneer u overstapt naar een nieuwe telecomaanbieder, maar dit is niet altijd het geval. Sommige e-mailadressen zijn gekoppeld aan een vaste provid...