IJsbaan op het Ritaplein in Boskant

Vanmiddag heeft de jeugd al kunnen genieten van de ijsbaan op het Rtaplein. Een geweldige ploeg vrijwilligers heeft de afgelopen nacht  hard gewerkt om dit mogelijk te maken!

Nieuwjaarsreceptie gemeente Meierijstad

Het gemeentebestuur van Meierijstad nodigt alle inwoners, ondernemers, verenigingen en instellingen uit voor de nieuwjaarsreceptie op woensdag 2 januari 2019. Locatie: Bestuurscentrum Sint-Oedenrode, tijdstip: 19.30 - 22.00 uur.

Kerststallentocht Boskant

Beste inwoners van Boskant,

In de vorige editie van het Dorpsbelang heb ik u laten weten dat er ook dit jaar weer een Kerststallentocht wordt gehouden door Boskant.

Pastoor Vincent Blom, pater Puspha en Manon van de Broek zullen ook dit jaar weer aanwezig zijn en zullen hun medewerking verlenen bij de inzegening van de kerststal met een verhaal en kerstliedjes. Ook zullen dan he...