Nieuws


OPROEP VEILIG BOSKANT

Op dinsdag 18/10 as. komen Frans van Rozendaal en Anita van Erp/politie uitleg geven over whatsapp/buurtpreventie voor Boskant. Aanvang 20.00 uur in De Vriendschap.

De afgelopen tijd zijn er meerdere inbraken geweest in ons dorp. Wij, bewoners, zien vaak veel, maar reageren niet of te laat. Dit gebeurt vaak omdat we niet weten of iets verdacht is.

Er wordt een w...

Wegafsluitingen Sint-Oedenrode t/m 15/7

Als gevolg van werkzaamheden of evenementen in de gemeente Sint-Oedenrode zijn de volgende wegen voor doorgaand verkeer afgesloten. U dient rekening te houden met een minder goede bereikbaarheid van percelen langs deze wegen.

 

Straatnaam

Locatie

periode

Markt ivm Oldtimerrit

Tussen de Borchmolendijk en de Heuvel

Boskant Challenge zeer geslaagd!

De eerste editie van Boskant Challenge is een groot succes geworden. Vanaf de spectaculaire opening 's ochtends tot en met de gezellige afterparty met muziek van The Announcement was het één groot feest. De bijna 200 deelnemers in de verschillende categorieën maakten er een sportief spektakel van. Het uitdagende en zware parcours, het schitterende weer en de grote publieke be...

Boskant telt af voor Boskant Challenge

Nog een paar nachtjes slapen of misschien nog een paar daagjes (stiekum) trainen. Dan  is het 5 juni. De dag waarop in Boskant de eerste Obstacle Run gehouden zal worden. Dat de Boskanters er zin in hebben blijkt wel uit de vele inschrijvingen en de spontane hulp van de vele vrijwilligers. Na een goede voorbereiding barst het evenement as. zondag los. Hans Vogels zal de run ’s morgen...