Nieuws


Wegafsluitingen Sint-Oedenrode t/m 8/7

Als gevolg van werkzaamheden of evenementen in de gemeente Sint-Oedenrode zijn de volgende wegen voor doorgaand verkeer afgesloten. U dient rekening te houden met een minder goede bereikbaarheid van percelen langs deze wegen.

 

Straatnaam

Locatie

periode

Kofferen en Kasteellaan ivm eindexamen Gale Fioretti College

...

Hans Vogels opent Boskant Challenge!

Boskant Challenge op 5 juni as. zal  ’s morgens rond half 11 op een spectaculaire wijze geopend worden door niemand minder dan de bekendste inwoner van Boskant; meervoudige nederlands kampioen enduro-rijden en deelnemer Le Dakar Hans Vogels.  Een sportieve en uitdagende Obstacle Run past natuurlijk helemaal in het straatje van een sportman als Hans Vogels. De organisatie is dan ...

Opening De Meidoorn

Dankzij de geweldige inzet van vele vrijwilligers is de aan/verbouw van het multifunctioneel gebouw De Meidoorn in Boskant gereed. Afgelopen vrijdag 22 april is het gebouw officieel geopend. Binnenkort een uitgebreid artikel over De Meidoorn. 

Open Huis De Meidoorn

Dinsdag 26 april was het Open Huis van De Meidoorn. De inwoners van Boskant konden komen buurten en koffie dri...

Uitbreiding leden dorpsraad Boskant

In het afgelopen jaar was de bezetting van de Dorpsraad minimaal. Zoals bekend heeft Will Hanegraaf zich om persoonlijke redenen teruggetrokken en is Gerard van Kollenburg ons helaas ontvallen. 

Na een prima wervingscampagne is het ledental van de Dorpsraad aangevuld met 4 personen:

 

Lonneke de Leest

Bertil van de Laar

Ruud van den Berk