Nieuws


Het programma Boskant Challenge van 5 juni is bekend!

 

10.00 uur   Terras open

11.00 - 12.15       Kids Run - Individuele Run voor kinderen van de basisschool - Gestart wordt in verschillende leeftijdscategorieën - Een halve, 1 of 2 rondes (225, 550 of 1100 m)

12.15 - 13.00      Family Run- Estafette Run voor...

Parcours Boskant Challenge krijgt vorm!

Afgelopen zaterdag zijn de parcoursbouwers tijdens NL-doet druk in de weer geweest met het uitmeten van het parcours. Ook de hindernissen zijn op de kaart ingetekend en deze beginnen steeds meer vorm te krijgen in de hoofden van de bouwers. Om jullie een indruk te geven alvast wat foto’s van obstakels die je tegen kunt komen op 5 juni.

 

Natuurlijk nog veel m...

19 maart grote schoonmaakdag in Sint-Oedenrode

WILDBEHEEREENHEID MIDDEN BRABANT

Samenwerkingsverband van jachthouders in de gemeenten Sint-Oedenrode en Best en in gedeelten van de gemeenten Schijndel, Veghel, Lieshout, Son, Oirschot, Boxtel en Eindhoven. 

Grote schoonmaakdag in Sint-Oedenrode, …… wie helpt? 

De Wildbeheereenheid en de gemeente organiseren samen ieder jaar deze schoonmaakdag. H...

Boskant Challenge Obstacle Run zondag 5 juni

Achter de schermen wordt er door de vele vrijwilligers van Boskant Challenge momenteel hard gewerkt om van zondag 5 juni as. een onvergetelijke dag te maken. De parcoursbouwers zijn druk doende hun ideeën uit te werken, de wedstrijdcommissie denkt volop na over het programma en de horecacommissie is bezig met de muziek en de terrassen. Ook de PR rond dit evenement begint op stoom te k...