Nieuws


19 maart grote schoonmaakdag in Sint-Oedenrode

WILDBEHEEREENHEID MIDDEN BRABANT

Samenwerkingsverband van jachthouders in de gemeenten Sint-Oedenrode en Best en in gedeelten van de gemeenten Schijndel, Veghel, Lieshout, Son, Oirschot, Boxtel en Eindhoven. 

Grote schoonmaakdag in Sint-Oedenrode, …… wie helpt? 

De Wildbeheereenheid en de gemeente organiseren samen ieder jaar deze schoonmaakdag. H...

Boskant Challenge Obstacle Run zondag 5 juni

Achter de schermen wordt er door de vele vrijwilligers van Boskant Challenge momenteel hard gewerkt om van zondag 5 juni as. een onvergetelijke dag te maken. De parcoursbouwers zijn druk doende hun ideeën uit te werken, de wedstrijdcommissie denkt volop na over het programma en de horecacommissie is bezig met de muziek en de terrassen. Ook de PR rond dit evenement begint op stoom te k...

Wegafsluitingen Sint-Oedenrode t/m 11 maart 2016

Als gevolg van werkzaamheden of evenementen in de gemeente Sint-Oedenrode zijn de volgende wegen voor doorgaand verkeer afgesloten. U dient rekening te houden met een minder goede bereikbaarheid van percelen langs deze wegen.

 

Straatnaam

Locatie

periode

Eerschotsestraat ivm rioleringswerkzaamheden

Parallel aan de ...

Veertien nieuwe woningen in Kremselen/Boskant

Bron: Site DeMooiRooiKrant 23-2-2016

Sint-Oedenrode - Tussen Kremselen en de Eikenstraat in Boskant komen veertien vrijstaande woningen. Negen hiervan worden ontwikkeld door projectontwikkelaar Ruimte voor Ruimte, waarmee onlangs het contract voor de aankoop van 9000 m2 werd getekend. De gemeente, die eerder de grond aankocht, gaat de resterende kavels bouwrijp maken en te koop aan...

Ommetje De Bunders te Boskant

Het door de Brabantse Milieu Federatie ontwikkelde Ommetje De Bunders in Boskant is nu ook te downloaden, waarna het geprint kan worden. Zie bij bovenstaand kopje Activiteiten.