Nieuws


De eerste oogst is binnen!

Vol enthousiasme heeft een groep leerlingen de eerste spinazie geoogst in de moestuin op school. De wokpan werd tevoorschijn gehaald, even roeren en klaar. Het smaakte heerlijk!

Ook beginnen de andere groenten en fruit al zichtbaar te worden in de tuin. Na de regen van de afgelopen week en het mooie vooruitzicht de eerstkomende dagen zal alles geweldig gaan groeien.

Kom gerust e...

De Meidoorn, multifunctioneel gebouw Boskant

Zoals eerder gemeld is het voormalige EHBO gebouw (inmiddels omgedoopt tot De Meidoorn) aan de Meidoornstraat onderdeel van het plan Herinrichting Ritaplein e.o.

Het streven is om De Meidoorn multifunctioneel te maken (ouderen, jeugd, verenigingen etc.). Een aantal zaken moet nog worden aangepast, een start is al gemaakt v.w.b. het gebruik.

Dankzij de geweldige inzet van ...

Schoolplein nadert voltooiing tijdens NLDoet

Wethouder Dekkers, leden van Kiwanis Rooi, team Franciscusschool, Dorpsraad en trouwe vrijwilligers stonden om half 9 klaar om, na de nodige instructies van projectleider Rinus van der Heijden, te starten met de aanplant van het schoolplein en moestuin.

Grote aantallen (fruit)struiken, bodembedekkers, (fruit)bomen, beukenhagen, etc. werden geplant, mede dankzij de sponsoren Boomkwekerij...