Nieuws


Informatieavond reconstructie Boskantse- en Bestseweg

De gemeenten Sint-Oedenrode en Best houden op dinsdag 31 maart 2015 een informatieavond over de reconstructie van de Boskantse-, Bestse- en Sint-Oedenrodenseweg. Deze avond begint om 19.30 uur en is in de tuinzaal van café-restaurant De Vriendschap in Boskant.

Tijdens deze avond informeren de beide gemeenten de aanwonenden en andere belanghebbenden over de reconstructie van de we...

J.B.C. Boskants Boeleke

Jeu de Boulesclub J.B.C. Boskants Boeleke is een vereniging opgericht in 2008 en gevestigd op sportpark “De Scheeken”.

Zij heeft ruim 40 leden met ongeveer evenveel mannen als vrouwen waarbij naast het jeu de boules spelen, ontmoeten en sociale contacten heel belangrijk zijn.

Naast het recreatief spelen zijn er in de zomermaanden uitwisselingen met andere clubs o.a. ...

Jeugdsoos Pluugske Boskant op Facebook

Jeugdsoos Pluugske Boskant is ook op Facebook te volgen. De leerlingen van groep 7 en 8 van de basisschool en van klas 1 en 2 van het voortgezet onderwijs ontmoeten elkaar elke week op woensdagavond in De Meidoorn in Boskant. Regelmatig worden er thema-avonden georganiseerd.

Tijdelijke afsluiting Ritaplein t.b.v. herinrichting centrum Boskant en tijdelijke verplaatsing bushalte buurtbus

Vanaf donderdag 19 februari a.s. zal de doorgaande weg over het Ritaplein in Boskant afgesloten zijn voor alle verkeer. Ten behoeve van de aanleg van het nieuwe Ritaplein en de nieuwe rijbaan dient de oude weg verwijderd te worden.Er wordt een omleiding geplaatst op de Boskantseweg via de Berkstraat en de Wilgenstraat naar het centrum van Boskant. De afsluiting zal ongeveer duren tot eind maart...