Nieuws


Tijdelijke afsluiting Ritaplein t.b.v. herinrichting centrum Boskant en tijdelijke verplaatsing bushalte buurtbus

Vanaf donderdag 19 februari a.s. zal de doorgaande weg over het Ritaplein in Boskant afgesloten zijn voor alle verkeer. Ten behoeve van de aanleg van het nieuwe Ritaplein en de nieuwe rijbaan dient de oude weg verwijderd te worden.Er wordt een omleiding geplaatst op de Boskantseweg via de Berkstraat en de Wilgenstraat naar het centrum van Boskant. De afsluiting zal ongeveer duren tot eind maart...

Eerste contouren zichtbaar op Ritaplein

Geeft een eerste aanblik op het plein nog niet veel veranderingen weer, er is toch al veel werk verzet de afgelopen weken. De parkeerplaatsen bij De Vriendschap zijn inmiddels gereed.

Zichtbaar zijn in ieder geval de eerste contouren van de Pastoor Teurlingsstraat richting rotonde en de sloten worden op dit moment verbreed om meer bergingscapaciteit te verkrijgen voor het hemelwater.

Agenda jaarvergadering 2-2-15 Dorpsraad Boskant

UITNODIGING VOOR DE JAARVERGADERING VAN DE DORPSRAAD BOSKANT                       

Datum: Maandag 2 februari 2015

Tijdstip: 19.30 uur

Locatie: De Vriendschap in Boskant            &n...

Ritaplein op de schop

Het is even wennen, geen enkele steen meer op z’n plek op het Ritaplein. Kon tot na het Kerstreces nog geparkeerd worden voor de kerk, nu is het een grote zandvlakte met her en der stapels tegels, klinkers en keien, grotendeels bestemd voor hergebruik, het geheel gescheiden door de nog bestaande weg.

Inmiddels liggen de rioleringsbuizen gereed voor aanleg onder het plein. Binnenko...