Nieuws


J.B.C. Boskants Boeleke

Jeu de Boulesclub J.B.C. Boskants Boeleke is een vereniging opgericht in 2008 en gevestigd op sportpark “De Scheeken”.

Zij heeft ruim 40 leden met ongeveer evenveel mannen als vrouwen waarbij naast het jeu de boules spelen, ontmoeten en sociale contacten heel belangrijk zijn.

Naast het recreatief spelen zijn er in de zomermaanden uitwisselingen met andere clubs o.a. ...

Jeugdsoos Pluugske Boskant op Facebook

Jeugdsoos Pluugske Boskant is ook op Facebook te volgen. De leerlingen van groep 7 en 8 van de basisschool en van klas 1 en 2 van het voortgezet onderwijs ontmoeten elkaar elke week op woensdagavond in De Meidoorn in Boskant. Regelmatig worden er thema-avonden georganiseerd.

Tijdelijke afsluiting Ritaplein t.b.v. herinrichting centrum Boskant en tijdelijke verplaatsing bushalte buurtbus

Vanaf donderdag 19 februari a.s. zal de doorgaande weg over het Ritaplein in Boskant afgesloten zijn voor alle verkeer. Ten behoeve van de aanleg van het nieuwe Ritaplein en de nieuwe rijbaan dient de oude weg verwijderd te worden.Er wordt een omleiding geplaatst op de Boskantseweg via de Berkstraat en de Wilgenstraat naar het centrum van Boskant. De afsluiting zal ongeveer duren tot eind maart...

Eerste contouren zichtbaar op Ritaplein

Geeft een eerste aanblik op het plein nog niet veel veranderingen weer, er is toch al veel werk verzet de afgelopen weken. De parkeerplaatsen bij De Vriendschap zijn inmiddels gereed.

Zichtbaar zijn in ieder geval de eerste contouren van de Pastoor Teurlingsstraat richting rotonde en de sloten worden op dit moment verbreed om meer bergingscapaciteit te verkrijgen voor het hemelwater.