Nieuws


Bijeenkomst Woningbehoefte Boskant

Bent u / ben jij op zoek naar een (andere) woning in Boskant? Dan is deze avond voor u / jou!

Gemeente Meierijstad en de dorpsraad Boskant  gaan met u / jou in gesprek over de concrete woningbehoefte in Boskant.

Het is dus van groot belang als u / jij (nu of in de toekomst) plannen hebt om naar of binnen Boskant te verhuizen, om hierbij aanwezig te zijn.

Uitnodiging inloopavond 11-7-2018 openbare ruimte Meierijstad

Op woensdag 11 juli is er een inloopbijeenkomst over de toekomst van de openbare ruimte in Meierijstad. Het gaat dan om groen, wegbeheer, afval, water, natuur, spelen etc. Graag nodigen we inwoners uit om daar hun stem te laten horen.

Samen met de dorps- en wijkraden en andere partijen is de afgelopen periode al voorwerk gedaan. Wat vinden zij belangrijk als het gaat om inrichting, behe...

Vernieuwing waterleidingen in Boskant

In de periode van 25 juni t/m 5 oktober vernieuwt Brabant Water de waterleidingen in de Hazelaarstraat, Populierenlaan, Kremselen, Berkstraat, Meidoornstraat, Lijsterbesstraat, Past.Teurlingsstraat, Wilgenstraat, Goeiendonk, Ritaplein, Boskantseweg en Beukenstraat.

Wat merkt u er thuis van?

De werkzaamheden vinden plaats op werkdagen tussen 7.30 en 17.00 uur Wij zorgen ervoor da...

Geslaagd Boskant Challenge Weekend

Afgelopen weekend stond Boskant bol van activiteiten rondom de derde editie van de Boskant Challenge. Zaterdagavond was er een gezellige ‘warming up” met BBQ party, DJ en live muziek. De aanwezige Boskanters hadden hun handen vol aan de rodeostier. Zondag stond in het teken van alweer de derde editie van de Obstacle Run. Een aantal nieuwe hindernissen in het parcours zorgde ...