Nieuws


Informatiebijeenkomst over een Zorgcooperatie

Bezuinigingen in de zorgwereld, groter beroep op eigen redzaamheid en mantelzorg: wat houdt dit in? Wat kunnen wij hieraan doen? Is zorgcoöperatie hiervoor een oplossing en hoe werkt dat?

Informatie over de veranderingen in de zorg en hoe een zorgcoöperatie hiervoor een oplossing kan bieden staan centraal tijdens twee informatiebijeenkomsten op:

Maandag 25 november a.s...

Toelichting over Zorg in de Toekomst

Als vervolg op de algemene vergadering van de dorpsraad op 23/9/2013 (zie Laatste Nieuws 24/9) heeft KBO Boskant een bijeenkomst georganiseerd voor alle Boskanters, waarin door Wil van de Laar van BrabantZorg (locatiemanager Odendael) een uitgebreide uitleg wordt gegeven over de veranderingen in de zorg. Ook is er dan volop de mogelijkheid om vragen te stellen.

Eveneens zal aanwezig zij...

Schoolplein krijgt steeds meer vorm

Vanaf begin september is weer veel werk verzet op het schoolplein dankzij de enorme inzet van de vrijwilligers! Het podium bij de berg is bijna gereed. De nog aan te passen boomstammen die worden geplaatst op de berg en kunnen worden gebruikt als tribune, zijn inmiddels gearriveerd. Afgelopen zaterdag is een echt zebrapad aangelegd, onderdeel van het verkeerspad rondom de berg. Sponsor John van...