Nieuws


Workshop Fimokleien geslaagd!

Er was vanavond een workshop Fimokleien bij het Pluugske in De Meidoorn. Dat was een groot succes! Iedereen kwam kijken en meedoen. Karike en Ilma hebben geholpen. Wow, die konden het goed.

Iedereen heeft zijn eigen pot gemaakt om lekkere dingen in te doen. Er waren super leuke potten bij. Met dank aan Karike en Ilma!

Geschreven door Floor en Eef

Een Boskantse Prins voor Papgat!

Boskanter Igo van Roosmalen zal als Prins Igo Pap d’n Urste tijdens de carnaval van 2015 de scepter gaan zwaaien over Papgat, samen met adjudant Marco Verstappen. Hun lijfspreuk: Papgat wij zen nie te stuiten en houwen pas op as ze goan sluiten!

De dorpsraad wenst hem, mede namens alle Boskanters, een geweldige tijd toe, samen met zijn vrouw Elise en de kinderen Meike en Lenne!

Dag van de Mantelzorg op 10 november ook in Boskant

De Dag van de Mantelzorg is een dag die jaarlijks landelijk wordt georganiseerd om mantelzorgers, die het gehele jaar zorgen voor hun naaste, in het zonnetje te zetten.

Door middel van deze dag wordt hen een dagje ontspanning aangeboden. 

Omdat mantelzorgers meestal een sociale (familie-)band hebben met de zorgbehoevende wordt dit alles al snel als vanzelfsprekend beschouwd...

Met hulp van vrijwilligers Rabobank grote najaarsklus geklaard op o.a. SonnemansDriehoek

Rabobank Hart van de Meierij heeft stichtingen/verenigingen etc. benaderd om hen belangeloos de helpende hand te bieden in het kader van betrokkenheid bij de lokale gemeenschap. De dorpsraad heeft hier dankbaar gebruik van gemaakt.

Op zaterdag 4/10 is een aantal vrijwilligers van de bank aan de slag gegaan op de SonnemansDriehoek. Onder leiding van Frans van den Heuvel, voorzitter dorps...

Pluugske is TOP!!

Elke woensdagavond gaan wij van 19.00 tot 21.00 naar het Pluugske In De Meidoorn.

Er is van alles te doen zoals playstationnen, pingpongen, biljarten, spelen op het schoolplein. En om half 8 gaat de gymzaal open, daar kan je dan voetballen, touw zwaaien.

Er is een bar met snoep en drinken.

Dit alles gebeurt onder leiding van Edwin, Sander, Ferri, Lieke en Krista.