Nieuws


Kinderen van kinderopvang De Verbinding danken vrijwilligers

De kinderen van kinderopvang “De Verbinding” op locatie BS Franciscus in Boskant genieten iedere keer weer van hun speeltuin. Door het harde werken van een groep vrijwilligers is een kale plek met een kleine zandbak omgetoverd tot een mooie speelplek. De kinderen maar ook zeker de leidsters zijn hier heel erg blij mee en super trots.

Daarom zijn de heren vand...

De eerste oogst is binnen!

Vol enthousiasme heeft een groep leerlingen de eerste spinazie geoogst in de moestuin op school. De wokpan werd tevoorschijn gehaald, even roeren en klaar. Het smaakte heerlijk!

Ook beginnen de andere groenten en fruit al zichtbaar te worden in de tuin. Na de regen van de afgelopen week en het mooie vooruitzicht de eerstkomende dagen zal alles geweldig gaan groeien.

Kom gerust e...

De Meidoorn, multifunctioneel gebouw Boskant

Zoals eerder gemeld is het voormalige EHBO gebouw (inmiddels omgedoopt tot De Meidoorn) aan de Meidoornstraat onderdeel van het plan Herinrichting Ritaplein e.o.

Het streven is om De Meidoorn multifunctioneel te maken (ouderen, jeugd, verenigingen etc.). Een aantal zaken moet nog worden aangepast, een start is al gemaakt v.w.b. het gebruik.

Dankzij de geweldige inzet van ...