Nieuws


Pleintje volop in gebruik

Dankzij de geweldige inzet van de trouwe vrijwilligers is een van de projecten op het schoolplein, namelijk het verhoogde pleintje naast het speelgras, gereed.

De zitmuur, die rondom het pleintje is gemetseld, kan aan beide zijden worden gebruikt; de zithoogte is aan de binnenkant aangepast voor de kleintjes. 

Afgelopen maandagmorgen zijn de hekken rondom het plei...

Dankzij sponsoren en vele vrijwilligers vordert speelterrein Boskant

Het welzijn van kinderen in onze Rooise kerkdorpen staat blijkbaar hoog in het vaandel.

Nog maar net voor de vakanties is de herinrichting van het stenige schoolplein in Boskant opgestart en nu beginnen al de nieuwe contouren van het natuurlijke speelterrein zichtbaar te worden.

In deze tijden van crisis mikt de Werkgroep Schoolterrein Boskant vooral op ondersteuning in natura. ...

Wedstrijd: Icoonproject (herinrichting schoolterrein)

Aanvraag icoonproject (speelterrein Boskant)

Omdat de Dorpsraad samen met andere sociale partners en vrijwilligers druk bezig is met het herinrichten en opknappen van het speelterrein van de basisschool hebben we ons ingeschreven voor het icoonproject.

Groen Dichterbij

Met meer groen in de buurt zijn mensen gelukkiger en gezonder. Steeds meer mensen vergroenen samen hun buurt...

Jonge ouders helpen bij het schoolterrein

Het nieuwe speelveld op het schoolterrein is ingezaaid en ziet er al groen uit. De slingerende voetpaden van en naar het schoolterrein zijn ook al klaar, evenals de terrassen bij De Verbinding.

Er is tijdens de vakantieperiode hard gewerkt door een grote groep vrijwilligers om het terrein voor de kinderen al toegankelijk te maken.

Dinsdagavond hebben een aantal jonge ouders een ...

Progress steunt ook weer school Boskant

Midden in de warme vakantieperiode, als de meesten  ter verkoeling in het water liggen, wordt in Boskant door sponsorbedrijven en vrijwilligers gewoon doorgewerkt.  Het schoolterrein moet immers voor het nieuwe schooljaar weer grotendeels toegankelijk zijn

Blij verrast was de werkgroep met het aanbod van Progress-Uitzendbureau om een aantal Poolse medewerkers , net zoals bij d...