Nieuws


Kennismakingsbezoek Burgemeester Van Rooij aan Boskant

Op maandag 30 april jl. heeft Burgemeester Kees van Rooij, in gezelschap van Wethouder Eric van den Bogaard, buurtcoördinator Nadina Hamzic en communicatieadviseur Astrid Jacobs, een kennismakingsbezoek gebracht aan Boskant.

Na een voorstelrondje van het gezelschap heeft voorzitter Frans van den Heuvel d.m.v. een pp-presentatie uitleg gegeven over: Wat is Boskant, wie is de dorpsra...

Boskant Challenge 9 en 10 juni 2018

Het is al weer bijna zover, de derde editie van Boskant Challenge staat weer voor de deur. Dit jaar voor het eerst een heel Boskant Challenge weekend. Zaterdag 9 Juni trappen we af met vanaf 17:00 een BBQ-Party met Rodeostier, natuurlijk met DJ en live muziek.

Uiteraard vindt de inmiddels beruchte hindernisloop voor jong en oud ook weer plaats. We starten op Zondag 10 Juni om 11:00 uur ...

Boskant in de ban van de klomp

April 2018 is de maand waarin verschillende activiteiten worden georganiseerd waar de klomp en het ambacht van het maken hiervan centraal staan.

Ook in Boskant is dit niet onopgemerkt  gebleven.

Boskant is nog een betrekkelijk jong dorp, maar ook daar zaten in het verleden verschillende klompenmakers in het rijke populierenlandschap.

In het kader van deze historie w...

Boskant Challenge Weekend 9/10 juni 2018

De organisatie van de jaarlijkse Boskant Challenge draait op volle toeren. Voor een deel zal de opzet van de Obstacle Run terugvallen op de succesvolle edities van 2016 en 2017. Er zijn ook een aantal vernieuwingen.

Zo zal dit jaar voor het eerst de zaterdagavond betrokken worden in het feest- en activiteitenprogramma rondom de Run op zondag. Ook voor de zondag staan een aantal mooie aa...