Nieuws


INFORMATIEAVOND OVER WONINGBOUW BOSKANT EN MOGELIJKE ONTWIKKELING KERK EN PASTORIE

Op dinsdag 4 oktober 2016 om 19.30 uur vindt in De Vriendschap in Boskant een informatieavond plaats. 

Tijdens deze avond zijn woningbouwvereniging Wovesto, projectontwikkelaar Van Wanrooij en de gemeente Sint-Oedenrode aanwezig om u te informeren over de bouw van huurwoningen, koopwoningen en kavels voor zelfbouw. 

Ook worden tijdens deze avond de mogelijke ontwikkeli...

OPROEP VEILIG BOSKANT

Op dinsdag 18/10 as. komen Frans van Rozendaal en Anita van Erp/politie uitleg geven over whatsapp/buurtpreventie voor Boskant. Aanvang 20.00 uur in De Vriendschap.

De afgelopen tijd zijn er meerdere inbraken geweest in ons dorp. Wij, bewoners, zien vaak veel, maar reageren niet of te laat. Dit gebeurt vaak omdat we niet weten of iets verdacht is.

Er wordt een w...

Wegafsluitingen Sint-Oedenrode t/m 15/7

Als gevolg van werkzaamheden of evenementen in de gemeente Sint-Oedenrode zijn de volgende wegen voor doorgaand verkeer afgesloten. U dient rekening te houden met een minder goede bereikbaarheid van percelen langs deze wegen.

 

Straatnaam

Locatie

periode

Markt ivm Oldtimerrit

Tussen de Borchmolendijk en de Heuvel

Boskant Challenge zeer geslaagd!

De eerste editie van Boskant Challenge is een groot succes geworden. Vanaf de spectaculaire opening 's ochtends tot en met de gezellige afterparty met muziek van The Announcement was het één groot feest. De bijna 200 deelnemers in de verschillende categorieën maakten er een sportief spektakel van. Het uitdagende en zware parcours, het schitterende weer en de grote publieke be...